Vladimir Putin: Rusia dorește să evite un conflict cu Ucraina și cu Occidentul, a declarat astăzi președintele Federației Ruse

  • 23 Decembrie 2021 13:24
Vladimir Putin: Rusia dorește să evite un conflict cu Ucraina și cu Occidentul, a declarat astăzi președintele Federației Ruse

Rusia dorește să evite un conflict cu Ucraina și cu Occidentul, a declarat astăzi președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la conferința sa de presă anuală tradițională, de sfârșit de an, transmisă în direct la televizor.

Liderul de la Kremlin a apreciat că Rusia a primit un răspuns în general pozitiv la propunerile sale privind garanțiile de securitate pe care le-a prezentat Statelor Unite în această lună și că negocierile pe această temă vor demara la începutul anului viitor la Geneva.

Totodată, Putin a calificat orice fel de extindere viitoare a NATO drept 'inacceptabilă' pentru Rusia.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, susține astăzi conferința de presă anuală tradițională, în care abordează teme din actualitatea internă și externă, pe fondul tensiunilor cu Occidentul ca urmare a concentrării de trupe ruse la frontiera cu Ucraina.
Este cea de-a 17-a ediție a acestui eveniment, care în acest an a revenit la un format față în față și se desfășoară în sala centrală de expoziții 'Manej' din Moscova.
La eveniment au primit acreditare numai 507 de jurnaliști.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău