Vladimir Putin are minim trei „dubluri”, afirmă un șef al serviciilor secrete ucrainene / Ce trăsături dau de gol sosiile liderului de la Kremlin

  • 31 Octombrie 2022 15:52
Vladimir Putin are minim trei „dubluri”, afirmă un șef al serviciilor secrete ucrainene / Ce trăsături dau de gol sosiile liderului de la Kremlin

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene, generalul Kirilo Budanov, a afirmat într-un interviu pentru Daily Mail că Vladimir Putin a folosit cel puțin trei sosii, care și-au făcut operații estetice pentru a semăna cu liderul de la Kremlin, scrie hotnews.ro.

Generalul-maior Kirilo Budanov a afirmat că serviciile ucrainene au detectat „dubluri” ale lui Putin care i-au ținut locul președintelui rus la o serie de „ocazii speciale" în trecut, însă acest lucru a devenit acum o „practică obișnuită".

„Știm în mod clar despre trei persoane care continuă să apară, dar câte sunt, nu știm. Toți și-au făcut operații estetice pentru a arăta la fel", a declarat acesta.

„O trăsătură care îi dă de gol este înălțimea lor. Este vizibilă în videoclipuri și fotografii. De asemenea, gesturile și limbajul corporal, dar și lobii urechilor, deoarece aceștia sunt unici pentru fiecare persoană", a continuat el.

„Marea întrebare este dacă adevăratul Putin mai există?", a mai spus Budanov.

Vladimir Putin a împlinit luna aceasta 70 de ani. În acest an au apărut mai multe speculații și informații neverificate privind boli de care ar suferi președintele rus, însă Kremlinul a spus că e vorba de fake-news, Putin având o stare bună de sănătate. Șeful CIA a spus și el în vară că nu există informații că președintele rus ar fi bolnav.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
19
Thu
18
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău