Vladimir Putin a semnat decretele privind demisia mai multor guvernatori din Rusia

  • 20 Martie 2019 12:30
Vladimir Putin a semnat decretele privind demisia mai multor guvernatori din Rusia

Președintele rus, Vladimir Putin, a semnat miercuri, 20 martie, decretele privind demisia guvernatorului regiunii Kalmîce, Aleksei Orlov.

Liderul rus l-a numit pe Batu Hasikov în funcția de guvernator interimar al regiunii Kalmîce, informează Agenția de presă RIA NOVOSTI, care citează un comunicat de presă difuzat de Servicul de presă al Administrației Prezidențiale Ruse. 

Președintele rus, Vladimir Putin, a semnat miercuri și decretul privind demisia președintelui Republicii Altai din Rusia, care a anunțat că demisionează din funcție. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Republicii Altai, Aleksandr Berdnikov, pe Facebook, unde acesta a explicat că de fapt mandatul său a expirat. El s-a adresat președintelui Vladimir Putin cu solicitarea de a-i fi aprobată demisia. 

Guvernatorul regiunii Celiabinsk, Boris Dubrovski, a anunțat și el recent că demisionează din funcție.

În toamna anului 2018, mai mulți guvernatori din Rusia, printre care guvernatorul regiunii Lipețk, Oleg Koroliov, guvernatorul regiunii Kurgan, Aleksei Kokorin, și guvernatorul regiunii Astrahan, Aleksandr Jilkin, precum și viceguvernatorul regiunii Primorie, Andrei Tarasenko, au anunțat că demisionează din funcție.

sursa: rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău