Vladimir Cebotari a reacționat la declarațiile lui Andrei Năstase care-l acuză că ar fi implicat în frauda bancară

  • 06 Septembrie 2019 11:20
Vladimir Cebotari a reacționat la declarațiile lui Andrei Năstase care-l acuză că ar fi implicat în frauda bancară

Deputatul PD, Vladimir Cebotari, a reacționat la declarațiile lui Andrei Năstase care-l acuză că ar fi implicat în frauda bancară.

Astfel, Cebotari califică afirmațiile lui Năstase ca fiind „fanteziste” și susține că va apela la instituțiile de drept pentru a-l trage la răspundere.

„În ceea ce mă privește, nu mă ascund după imunitatea parlamentara, sunt gata să mă duc la orice audiere la care voi fi invitat, chiar dacă dețin aceasta imunitate. Ba chiar cer insistent să fiu invitat de instituțiile de drept dacă sunt întrebări. Poate sa participe și Năstase la audieri, dacă tot se dă mare că procuratura face dosare la comanda lui, cred ca vom clarifica mult mai repede lucrurile dacă va fi de față si cel care a ordonat dosarul politic. Nu am si nu am avut vreodată vreo legatură cu frauda bancară, iar declarațiile lui Nastase sunt pure invenții, fantezii electorale ale unui om care a intrat în campania electorală pentru alegerile din octombrie și se află în criza mare de idei și rezultate”, a declarat Vladimir Cebotari. 

Andrei Năstase a cerut Procuraturii Generale să-l cerceteze penal pe Vladimir Cebotari pentru implicare în procesul de devalizare a sistemului financiar-bancar. Oficialul a depus joi o sesizare în acest sens pe numele procurorului interimar Dumitru Robu, în care oferă mai multe informații și cere ca procurorii să solicite ridicarea imunitării deputatului democrat.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:68 %
Vint:3,6 m/s
Thu
19
Fri
17
Sat
15
Sun
17
Mon
20
Arhivă Radio Chișinău