Vlad Țurcanu va deveni prim-vicepreședinte al PUN și ar putea candida la Hâncești

  • 31 Decembrie 2019 10:42
Vlad Țurcanu va deveni prim-vicepreședinte al PUN și ar putea candida la Hâncești

Ex-președintele PPR, Vlad Țurcanu s-a alăturat Partidului Unității Naționale iar liderul PUN, Octavian Țîcu îl va propune la funcția de prim-vicepreședinte al formațiunii la viitorul Consiliu Republican Politic al partidului.

„Decizia firească pe care am putut să o iau, este aceea de a mă alătura lui Octavian Țîcu și Partidului Unității Naționale pentru ca împreună să consolidăm polul românesc, pentru ca să dăm o replică puternică, în primul rând Partidului Socialiștilor, și după să putem să-i adunăm împreună pe toți cei care gândesc ca noi”, a declarat Vlad Țurcanu.

Potrivit lui Octavian Țîcu, PUN rămâne deschis spre colaborare cu toți cei care îmbrățișează valorile creștin-democrate și au Unirea ca proiect de țară, dar și cu alte formațiuni pro-europene, în perspectivă post-electorală. PUN intenționează să participe la alegerile parlamentare noi de la Hâncești, iar Octavian Țîcu nu a exclus posibilitatea ca Vlad Țurcanu să candideze în această circumscripție.

„Vă spun cu toată siguranța, noi nu vom face parte din colhozuri unioniste, din muzee cu ștampile și nu vom fi alături de oameni expirați politic pentru că ei sunt și toxici. Alegerea le aparține oamenilor – cei care își vor da seama de calitatea echipei, de mesaj și de politicile pe care le vom promova. Noi ne asumăm plenar actul de guvernare, vom participa la construcția puterii.”, a spus Octavian Țîcu, președintele PUN.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău