Vlad Țurcanu: Intenția lui Dodon de a decora militari ruși din Transnistria se încadrează ca TRĂDARE DE PATRIE (Ora de Vârf)

  • 24 Iulie 2017 16:33
Vlad Țurcanu: Intenția lui Dodon de a decora militari ruși din Transnistria se încadrează ca TRĂDARE DE PATRIE (Ora de Vârf)

Intenția lui Igor Dodon de a decora cu distincții de stat ale Republicii Moldova militari din trupele de pace ruse și din forțele separatiste transnistrene, are șanse să poată fi încadrată în cee ace se numește trădare de Patrie consideră analistul politic Vlad Țurcanu.

Nu există precedente care ar demonstra avantaje pentru Republica Moldova în cazul în care adoptăm o ideologie străină de sensul acestui stat, a subliniat Vlad Țurcanu în emisiunea Ora de Vârf de la Radio Chișinău.

„Trebuie să existe argumente pertinente pentru care s-ar recurge la un asemnea gest, după ce în 1992 au murit sute de oameni pentru a apăra independența Republicii Moldova. Această situație seamană tot mai mult cu una în care un demnitar care a depus jurământ de credință statului său și îți coordonează acțiunile cu un alt stat. S-ar putea ca această abordare să aibă mari șanse să poată fi încadrată în cee ace se numește trădare de Patrie”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
12
Tue
14
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău