Vlad Țurcanu, după numirea sa în funcția de director general al TRM: Practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată

  • 03 Decembrie 2021 12:32
Vlad Țurcanu, după numirea sa în funcția de director general al TRM: Practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată

Vlad Țurcanu a venit cu un mesaj după ce Parlamentul l-a desemnat în funcția de director general al Companiei Teleradio-Moldova (TRM).

„Parlamentul Republicii Moldova m-a numit astăzi în funcția de director general al Companiei "Teleradio-Moldova", pentru un mandat de 7 ani. Le mulțumesc doamnelor și domnilor deputați pentru încredere, inclusiv opoziției, care a avut față de mine o atitudine constructivă la audierile desfășurate în comisia de specialitate și cea pentru numiri și imunități.
Îi asigur pe toți actorii politici de faptul că vor avea la radioteleviziunea publică o reprezentare corectă, corespunzătoare anvergurii și poziției lor în societate. Îi înștiințez pe toți cetățenii că practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată, astfel încât această instituție să-și recapete bunul nume de odinioară.
De asemenea, cu sprijinul autorităților și al partenerilor internaționali, vom încerca să scoatem "Teleradio-Moldova" și din paragina materială în care se găsește, în ideea de a-i imprima un aspect modern și atractiv. Angajații de la Radio Moldova și Moldova 1 merită condiții decente de lucru, pentru a putea, la rândul lor, să furnizeze publicului emisiuni de calitate. Transformările structurale pe care le avem în vedere au menirea să reconfigureze din temelii această instituție, ca să poată răspunde așteptărilor pe care le are societatea. În definitiv, prin eforturi comune, "Teleradio-Moldova" are șansa să devină o platformă mediatică atractivă atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru ascultători și telespectatori”, a declarat Vlad Țurcanu. 
 
Parlamentul l-a desemnat astăzi pe jurnalistul și comentatorul politic, Vlad Țurcanu, în funcția de director general al Companiei Teleradio-Moldova pentru un mandat de șapte ani. Candidatura acestuia a fost propusă de Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al TRM.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:5,66 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
11
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău