Vlad Țurcanu | Chișinăul a ratat mai multe proiecte importante, finanțate de organizații internaționale

  • 08 Octombrie 2019 12:38
Vlad Țurcanu | Chișinăul a ratat mai multe proiecte importante, finanțate de organizații internaționale

Chișinăul a ratat mai multe proiecte importante, finanțate de organizații internaționale din cauza faptului că fostele autorități locale le-au respins pe motiv că depășeau termenul mandatului lor de patru ani, a afirmat astăzi într-o conferință de presă candidatul Partidului Popular Românesc la funcția de primar al Capitalei, Vlad Țurcanu.

El a vorbit în acest sens de posibilitatea construirii unei uzine de prelucrare a deșeurilor, dar și despre un posibil proiect care putea fi finanțat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru reabilitarea clădirilor și infrastructurii din centrul orașului.

Vlad Țurcanu a mai declarat că o altă sursă de majorare a veniturilor la bugetul municipal ar fi transparentizarea activității primăriei și a subdiviziunilor sale.

Candidatul PPR la primăria Capitalei a prezentat și trei spoturi de campanie, pe care le-a realizat cu o echipă mixtă din Republica Moldova și România, în timpul vizitelor sale în mai multe orașe de peste Prut. Cele trei spoturi se referă la modul în care la Chișinău ar putea să fie importate cele mai bune practici din România în probleme ca ambuteiajele,  în domenii ca infrastructura rutieră și pietonală, etc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău