Vlad Plahotniuc: Isteria și falsa politică a partidelor de dreapta l-au făcut pe Igor Dodon președinte

  • 18 Februarie 2017 10:23
Vlad Plahotniuc: Isteria și falsa politică a partidelor de dreapta l-au făcut pe Igor Dodon președinte

Formarea coaliției majoritare și stabilizarea țării, alegerea Președintelui de către cetățeni și semnarea acordului cu FMI. Acestea sunt evenimentele care au marcat anul 2016, în viziunea președintelui PD Vlad Plahotniuc.

În interviul din Almanahul politic 2016 prezentat vineri seara și publicat sâmbătă, 18 februarie a.c.,  pe site-ul Tribuna, liderul democraților afirmă că  ”isteria și falsa politică a unor partide de dreapta l-au făcut pe Igor Dodon Președinte”.

Cât privește retragerea lui Marian Lupu din cursă, Vlad Pahotniuc spune că șanse să intre în turul doi candidatul democrat le avea, însă evaluările sociologice au arătat că ar fi pierdut în fața liderului socialist.

Printre regretele anului, președintele democraților a numit faptul că nu a reușit sa demareze reforma clasei politice care a rămas mai mult la nivel de inițiativă.

Vlad Plahotniuc a ținut să infirme zvonurile că ar dirija din umbră tot ce se întâmplă în țară și politica moldovenească: ”Dacă aș fi putut face acest lucru, cu siguranță anul politic 2016 ar fi arătat altfel, cu un accent mai mare pe eficiența politică”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
33,29
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:3,6 m/s
Sat
31
Sun
31
Mon
32
Tue
33
Wed
32
Arhivă Radio Chișinău