Vlad Plahotniuc a venit cu un mesaj după ce Renato Usatîi a declarat că ar fi fost reținut în SUA

  • 13 Martie 2020 08:13
Vlad Plahotniuc a venit cu un mesaj după ce Renato Usatîi a declarat că ar fi fost reținut în SUA

Fostul lider PD, Vlad Plahotniuc, a venit cu o reacție după ce președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a declarat că ar fi fost reținut în SUA.

El a calificat aceste afirmații drept „fake news-uri” prin care Renato Usatîi s-ar da în spectacol. „Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care și-au făcut cu adevărat geiji pentru mine. Dai îi aigur că nu au niciun motiv. Tocmai de aceea am decis să reacționez la aceste falsuri. (...) Despre schimbările din viața mea, am să vă comunic personal”, a scris Plahotniuc pe Facebook. 

Menționăm că Renato Usatîi a afirmat că Vlad Plahotniuc a fost reținut aseară în SUA „pentru că a încălcat legea cu privire la migrație”. „O asemenea informație a ajuns la una dintre organizațiile internaționale care se ocupă cu monitorizarea. Moldova nu a primit nicio înștiințare din partea Interpolului cu privire la acest subiect. El a fost anunțat în căutare internațională”, a mai spus liderul „Partidului Nostru”. 

Menționăm că pe numele lui Vlad Plahotniuc a fost emis un mandat de arest, fiind învinuit într-un dosar de spălare de bani în proporții deosebit de mari. Acesta se află pe teritoriul SUA. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău