Vlad Filat întreprinde o vizită de lucru în Ucraina

  • 02 Februarie 2012 08:51
Vlad Filat întreprinde o vizită de lucru în Ucraina

Premierul Vlad Filat întreprinde, începând de joi, 2 februarie, o vizită oficială de două zile la Kiev. Probleme economice, în special cooperarea energetică dar și cele legate de proprietățile Republicii Moldova în Ucraina vor fi pe agenda discuțiilor pur

Premierul Vlad Filat întreprinde, începând de joi, 2 februarie, o vizită oficială de două zile la Kiev. Probleme economice, în special cooperarea energetică dar și cele legate de proprietățile Republicii Moldova în Ucraina vor fi pe agenda discuțiilor purtate de Vlad Filat cu oficiali ucrainieni.

Un subiect aparte îl va constitui reglementarea diferendului transnistrean. La Kiev, Vlad Filat va avea întrevederi cu președintele Ucrainei, Victor Ianukovici,  omologul său ucrainean Nikolai Azarov, șeful Radei Supreme a Ucrainei, Vladimir Litvin, ministrul Afacerilor Externe, Constantin Grișcenko și alți demnitari de stat.

De asemenea, în capitala Ucrainei,  premierul va participa la un for la oamenilor de afaceri din Republica Moldova și Ucraina și se va întâlni cu diaspora.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
16,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Mon
15
Tue
12
Wed
13
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău