Vlad Filat, împins pe scări de către mascați (VIDEO)

  • 19 Aprilie 2016 12:56
Vlad Filat, împins pe scări de către mascați (VIDEO)

Vlad Filat a fost împins pe scări, aproape să cadă, de către mascați, pentru a nu i se permite să vorbească cu colegii de partid care au venit astăzi la Judecătoria Buiucani pentru a depune o cerere de garanție, a declarat deputatul liberal-democrat  Tudor Deliu. Potrivit lui Tudor Deliu, o cererea de garanție a fost depusă și de către Asociația Refugiaților din Republica…

Vlad Filat a fost împins pe scări, aproape să cadă, de către mascați, pentru a nu i se permite să vorbească cu colegii de partid care au venit astăzi la Judecătoria Buiucani pentru a depune o cerere de garanție, a declarat deputatul liberal-democrat  Tudor Deliu.
 
Potrivit lui Tudor Deliu, o cererea de garanție a fost depusă și de către Asociația Refugiaților din Republica Moldova și de mai mulți deputați din actualul dar și din primul Parlament al Republicii Moldova.
 
Deputații liberal-democrați cer instanței să-i schimbe măsura de arest lui Vlad Filat în arest la domiciliu. Printre semnatarii cererii de garanție se numără deputații Tudor Deliu, Maria Ciobanu, Vadim Pistrinciuc, Grigore Cobzac și Angel Agachi.
 
O nouă ședință în dosarul fostului premier Vlad Filat va avea loc joi, 21 aprilie.
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:84 %
Vint:1,03 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău