Violeta Ivanov a lansat un apel către partidele care nu au desemnat candidați proprii la scrutinul prezidențial

  • 13 Octombrie 2020 09:40
Violeta Ivanov a lansat un apel către partidele care nu au desemnat candidați proprii la scrutinul prezidențial

Candidata Partidului Șor la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov, a lansat marți un apel către partidele care nu au desemnat candidați proprii la scrutin, să o susțină pe ea.

Violeta Ivanov a declarat că nu aspiră la funcția de președinte pentru a face politică sau geopolitică și nici nu va diviza cetățenii pe criterii etnice sau lingvistice. Potrivit acesteia, programul său electoral prevede practic aceleași lucruri pe care și le doresc toți cetățenii.

Vă invit să susțineți candidatul care împărtășește aceleași viziuni cu ale Dvs, care nu vine să facă politică, dar să realizeze lucruri concrete, care, sunt convinsă, sunt prevăzute și în programele partidelor pe care le susțineți sau din care faceți parte, dar care nu au candidați la aceste alegeri”, a declarat Violeta Ivanov.

Ea s-a adresat membrilor și simpatizanților Partidului Comuniștilor, Partidului Democrat, Partidului Pro-Moldova.

Amintim că, recent, PCRM și alte câteva formațiuni extraparlamentare de stânga  și-au îndemnat susținătorii să boicoteze alegerile prezidențiale. PDM și Pro Moldova încă nu au anunțat pe cine vor susține la acest scrutin.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău