VIDEO | Zmeura de Aur 2021: Rudy Giuliani, desemnat protagonistul celei mai slabe interpretări a anului

  • 24 Aprilie 2021 15:05
VIDEO | Zmeura de Aur 2021: Rudy Giuliani, desemnat protagonistul celei mai slabe interpretări a anului

Rudy Giuliani, fost primar al orașului New York, care a apărut involuntar în comedia ''Borat Subsequent Moviefilm'' după ce a fost filmat cu o camera ascunsă, a fost desemnat sâmbătă protagonistul uneia dintre cele mai slabe interpretări ale anului în cadrul premiilor Zmeura de Aur, distincții amuzante ce recompensează cele mai slabe filme și sunt acordate cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Oscar, informează Reuters și Agerpres.

Premiile Zmeura de Aur sau Golden Raspberry Awards au fost create în 1980 ca alternativă satirică la ceremonia strălucitoare a trofeelor Oscar, care urmează să fie decernate duminică.
 
Giuliani a fost desemnat ''cel mai prost actor în rol secundar'' pentru scurta sa apariție în continuarea documentarului parodic ''Borat'', realizat de Sacha Baron Cohen. Fostul edil a fost filmat cu camera ascunsă pe când se afla într-o cameră de hotel în compania unei actrițe care i-a spus că este jurnalistă. Giuliani a spus că nu s-a întâmplat nimic inadecvat.

''Absolute Proof'', un film realizat de directorul executiv al companiei MyPillow, Mike Lindell, a fost votat ''cel mai prost film'' al anului. Filmul face referire la acuzații nefondate vizând fraudarea alegerilor prezidențiale din 2020 în Statele Unite.

Lindell, totodată un susținător înfocat al fostului președinte american Donald Trump, a fost desemnat și ''cel mai prost actor''.

''Music'', o peliculă regizată de cântăreața Sia, despre o tânără care suferă de autism, a fost producția care a câștigat cele mai multe trofee Zmeura de Aur - trei -, printre care și cel pentru ''cea mai proastă actriță'', acordat lui Kate Hudson.

Câștigătorii Razzie Awards au fost desemnați în urma votului celor 1.097 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation. care provin din peste 20 de țări. Votanții trebuie să se înregistreze online și să plătească o taxă de 40 de dolari.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău