VIDEO | Un elefant din Thailanda își învață puiul să fure mâncare din mașini

  • 27 Februarie 2020 19:36
VIDEO | Un elefant din Thailanda își învață puiul să fure mâncare din mașini

Un elefant sălbatic a oprit traficul pe o șosea din Thailanda. Aparent, acesta încerca să își învețe puiul să fure mâncare din mașinile oprite pe șosea, a scris, joi, dailymail.co.uk.

Publicația britanică a postat un videoclip în care se poate vedea cum elefantul fură câțiva saci cu sare dintr-o camionetă și apoi îi abandonează pe șosea.

Amnouy Artchula, angajată a sanctuarului Khao Ang Rue Nai, un parc național care găzduiește sute de elefanți sălbatici, a filmat momentele. Potrivit acesteia, elefantul adult își învăța puiul să fure mâncare din mașinile care treceau pe șosea.

„Elefanții știu foarte bine cum să oprească mașinile, pentru a face rost de mâncare. În acest caz, elefantul mai în vârstă îi arăta celui mai mic cum să ia hrană din mașini. Era probabil puiul lui sau un exemplar mai tânăr din turmă", a spus aceasta.

 

„Animalele sunt drăguțe cu oamenii, dacă oamenii se poartă frumos cu ele. De aceea le cerem șoferilor să nu îi rănească, trebuie să conviețuim în pace", a mai spus angajata parcului.

În Thailanda trăiesc 3.000 - 4.000 de elefanți, iar aproximativ jumătate dintre ei sunt în parcuri naționale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău