VIDEO | Un autobuz a luat foc și a explodat în centrul Romei

  • 08 Mai 2018 15:40
VIDEO | Un autobuz a luat foc și a explodat în centrul Romei

Un autobuz de pasageri a luat foc și a explodat marți în centrul Romei, degajând fum negru în centrul orașului, în al nouălea caz de acest gen în acest an, scrie Agerpres.

Autoritatea de transport locală Atac a indicat că șoferul și pasagerii au reușit să părăsească vehiculul, care s-a oprit în apropiere de celebra Fontana di Trevi, înainte ca flăcările să cuprindă autobuzul. Nimeni nu a fost rănit și nu există ipoteza vreunui act criminal, scrie Digi24.

 

În 2017, circa 20 de autobuze din Roma au fost distruse sau avariate ca urmare a unor incendii.

Presa italiană pune incidența mare de incendii printre mijloacele de transport în comun din Roma pe seama îmbătrânirii parcului auto și a întreținerii necorespunzătoare a vehiculelor. Societatea Atac, împovărată de datorii, susține că a crescut volumul reparațiilor și că va rezolva problema.

Un fost șef al societății a spus că anul trecut compania avea datorii de ordinul a 1,3 miliarde de euro (1,54 miliarde de dolari) și ar trebui să-și declare falimentul.

Potrivit unui raport intern al companiei, 36% din totalul autobuzelor staționează - fie că sunt avariate, fie pentru mentenanță - cifra crescând la 50% pentru flota de tramvaie a orașului. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:3,6 m/s
Mon
15
Tue
17
Wed
17
Thu
19
Fri
20
Arhivă Radio Chișinău