VIDEO | Trupa Iris a lansat un nou videoclip muzical, „Poveste fără sfârșit”

  • 10 Februarie 2018 18:51
VIDEO | Trupa Iris a lansat un nou videoclip muzical, „Poveste fără sfârșit”

Iris a lansat videoclipul muzical „Poveste fără sfârșit”, alături de MediaPro Music, această piesă reprezentând cel de-al doilea material compus și produs în noua formulă a trupei.

„Ne era dor să spunem povești frumoase. Eu și Relu lucram de ceva timp la linia piesei, iar într-o zi am prezentat-o și colegilor, care au fost imediat atrași de idee. Fiecare a venit cu propuneri și idei noi, practic fiecare a pus o mică parte din povestea sa în «Poveste fără Sfârșit» și așa a luat naștere noua noastră piesă. Sperăm să trezească amintiri frumoase persoanelor care o ascultă sau poate chiar să se regăsească în poveste!”, a spus Nelu Dumitrescu, fondatorul și liderul trupei Iris, potrivit News.ro

Videoclipul single-ului este produs de TOS Media Productions, cu sprijinul Efi Garant Group IFN SA. Acesta a fost filmat în mai multe locuri din țară, dar și în studioul Stage Expert. 

Atât piesa „Poveste fără sfârșit”, cât și single-ul prezentat în urmă cu câteva luni, „Poți spune orice”, vor fi face parte dintr-un nou material discografic semnat Iris, ce va fi lansat la finalul acestui an.

Trupa Iris a sărbătorit 40 de ani de activitate printr-un concert care a avut loc în octombrie, la Berăria H.

Toboșarul Nelu Dumitrescu, membru fondator al grupului, a anunțat în 2017 că din 27 august a încetat colaborarea cu formația Iris a lui Doru Borobeică, Cristian Minculescu și Valter Popa.

Nelu Dumitrescu este unic deținător al mărcii Iris, înregistrată la OSIM.

Noua formulă a trupei este: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator al trupei), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator al trupei), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Alin Moise(chitară), George Costinescu (chitară bass) și Cristi Dumitrescu (tobe). 

La finalul anului 1975, Nuțu Olteanu - chitară, Emil Lechințeanu - bas și Nelu Dumitrescu - tobe au pus bazele grupului Iris. Formația a debutat în 1977. De atunci, trupa a susținut peste 5.000 de concerte. De-a lungul timpului, din trupă au făcut parte Sorin Chifiriuc - chitară (1979), Adrian Ilie - chitară (1980), Florin Ochescu - chitară (1982) și Dan Bittman - voce (1983). Cristi Minculescu s-a alăturat formației în 1980, Doru Borobeică - bas, în 1984, Valter Popa - chitară, în 1986, și Relu Marin - clape, în 2002. Iris a lansat 16 albume (materiale de studio, compilații și înregistrări live), iar printre cele mai cunoscute single-uri se numără ”Trenul fără naș”, ”Pe ape”, ”Strada ta”, ”Floare de iris”, ”Cine mă strigă în noapte”, ”Valuri”, ”Somn bizar” și ”Mătase albă”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău