VIDEO | Teroriști Hamas, vânați în Israel. Polițiștii trag de pe motocicletă într-o mașină furată de islamiști

  • 10 Octombrie 2023 18:43
VIDEO | Teroriști Hamas, vânați în Israel. Polițiștii trag de pe motocicletă într-o mașină furată de islamiști

Operațiune dramatică a poliției israeliene, aflată în urmărirea unor teroriști Hamas în dimineața zilei de sâmbătă, ziua în care organizația islamistă a declanșat atacul împotriva Israelului. Polițiștii urmăresc cu motocicleta o mașină în care se aflau teroriștii și trag din mers, reușind oprească mașina și să-i elimine pe militanții islamiști.

Imaginile au fost filmate de camera montată pe echipamentul motociclistului, care conduce cu o mână, iar cu cealaltă trage asupra mașinii urmărite, scrie Digi24.  

Un alt echipaj de polițițiști participă la urmărire dintr-o mașină și trage asupra celor urmăriți.

În cele din urmă, mașina urmărită, care nu are niciun fel de însemne la vedere, dar are girofar montat pe capotă, se oprește, intrând în parapetul de pe marginea drumului. Polițistul de pe motocicletă și colegii lui mai trag câteva focuri, înainte de a merge să verifice interiorul vehiculului. 

Mașina urmărită avea geamurile sparte de la gloanțe, însă nu s-a putut vedea câți ocupanși erau înăuntru. Filmarea are și data trecută, 7 octombrie (sâmbătă, ziua atacului declanșat de Hamas), la ora 08:31.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău