VIDEO | Smiley a lansat o melodie cu videoclip, intitulată ”Să-mi fie vara”

  • 11 Iunie 2017 14:41
VIDEO | Smiley a lansat o melodie cu videoclip, intitulată ”Să-mi fie vara”

Smiley a lansat o melodie cu videoclip, intitulată ”Să-mi fie vara”, sâmbătă, în cadrul proiectului prin care artistul aniversează 10 ani de carieră solo.

”Să-mi fie vara” este cea de-a patra piesă cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale din cadrul proiectului aniversar ”#Smiley10”.

Noul single al artistului, produs de HaHaHa Production și Cat Music, este un imn al vieții, al bucuriei de a trăi, potrivit Cat Music.

“Eu cred în libertatea absolută, visez la oameni liberi și fericiți. Cam asta am vrut să spun în piesă, că depinde de noi cum ne facem viața și ce alegem de fiecare dată să vedem din ea. Eu am ales cea mai bună variantă, să cânt viața în cele mai frumoase note”, a spus Smiley. 

În videoclipul piesei, Smiley prezintă o zi distractivă petrecută cu prietenii și echipa HaHaHa Production.

”Așa mi-ar plăcea să arate fiecare zi din viața mea și a voastră, să trăim frumos cu oamenii pe care ni-i dorim lângă noi. A fost o zi cu veselie maximă, o zi-petrecere cu oamenii mei dragi, în care nici măcar nu am simțit că suntem la filmarea unui videoclip”, a mai spus artistul.

Între protagoniștii videoclipului, filmat de Iulian Moga, se numără: Sore, Cabron, Doc, Sere și Silviu Pașca.  

Pe 1 iunie, Smiley a sărbătorit 10 ani de carieră solo printr-un concert care a avut loc la Arenele Romane din București și la care au fost invitați, între alții, Alex Velea, Cabron și CRBL.

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983. Este cântăreț și producător muzical și a debutat ca membru al grupului Simplu. ”În lipsa mea”, primul album solo a apărut în 2008, iar în 2009 a pus bazele propriei case de producție, HaHaHa Production. Au urmat discurile ”Plec pe Marte” (2010) și ”Acasă” (2013). A colaborat cu interpreți precum Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana și Andra.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:6,17 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
12
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău