VIDEO | Siegfried Mureșan, îndemn către cetățenii Republicii Moldova: „Mergeți la vot, oriunde v-ați afla. Voi decideți viitorul țării, nimeni altcineva!”

  • 14 Octombrie 12:12
VIDEO | Siegfried Mureșan, îndemn către cetățenii Republicii Moldova: „Mergeți la vot, oriunde v-ați afla. Voi decideți viitorul țării, nimeni altcineva!”

În contextul apropierii alegerilor prezidențiale și a referendumului republican constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE, care se vor desfășura simultan, pe 20 octombrie, eurodeputatul Siegfried Mureșan, președinte al Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova, a venit cu un îndemn către cetățenii Republicii Moldova de a merge în număr cât mai mare la urnele de vot și de a vota pentru aderarea țării noastre la Uniunea Europeană.

Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, pe 20 octombrie veți decide viitorul european al Republicii Moldova la referendumul privind aderarea la UE.

Eu vă îndemn să mergeți să votați în număr cât mai mare. În felul acesta, vocea voastră se va auzi cât mai clar; în felul acesta, voi decideți viitorul țării, nimeni altcineva.

Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, mergeți la vot, oriunde v-ați afla. Fac un apel la diasporă, la cetățenii Republicii Moldova care trăiesc în România, în Italia, în Spania, în Germania, Franța, în toate colțurile Uniunii Europene. Voi știți cel mai bine care sunt beneficiile de a trăi în UE, voi vedeți zilnic Uniunea Europeană și aveți acum ocazia de a aduce Republcia Moldova în UE. Secțiile de vot sunt destule: peste 230 de secții în diaspora, dintre care 60 de secții doar în Italia, aproape 30 în Germania, 20 în Franța, 16 secții de vot în România.

Viitorul european al Republicii Moldova este în mâinile voastre. Haideți cu toții la vot!”, a spus eurodeputatul într-un video postat pe paginile sale oficiale. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Tue
12
Wed
13
Thu
9
Fri
7
Sat
7
Arhivă Radio Chișinău