VIDEO | Sandu și Năstase, împreună: „Să vadă Plahotniuc că unde-i unul nu-i putere, unde-s doi – puterea crește”

  • 13 Octombrie 2016 19:26
VIDEO | Sandu și Năstase, împreună: „Să vadă Plahotniuc că unde-i unul nu-i putere, unde-s doi – puterea crește”

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și cel al Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, care continuă discuțiile pe seama desemnării unui candidat comun al opoziției de drepta la alegerile prezidențiale, promit că vor merge împreună, pentru a învinge „forțele oligarhice”.

Cei doi apar împreună, într-un video LIVE postat pe Facebook de Andrei Năstase, astăzi la prânz, dinr-un local din Chișinău.

„Trebuie să ne vadă pe amândoi, ca să vadă Plahotniuc că unde-i unul nu-i putere, unde-s doi – puterea crește”, spune Andrei Năstase.

La rândul său, Maia Sandu, militează pentru „un procuror independent, integru și curajos”, care ar fi capabil să-l pedepsească pe vicepreședintele PD pentru fărădelegile care îi sunt incriminate de opoziție.

Niciunul dintre ei nu vorbește însă, deocamdată, despre decizia finală privind candidatul comun al PAS, PPDA și PLDM.

Amintim că, după o ședință care s-a desfășurat ieri, s-a anunțat că Maia Sandu va fi candidatul comun al PAS, PPDA și PLDM. Informația a fost confirmată mai multor instituții de presă de liderul liberal-democraților, Viorel Cibotaru. Ulterior, însă, Andrei Năstase a postat pe Facebook un mesaj, în care anunța anunță că vineri va avea loc ședința Consiliului Politic Național al Platformei „Demnitate și Adevăr”, la care se va analiza situația creată și va fi adoptată o decizie finală.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău