VIDEO | Sadism fără margini: Teroriștii Hamas aruncă grenade într-un adăpost unde se refugiaseră israelieni. Imagini noi de pe 7 octombrie

  • 15 Noiembrie 2023 19:06
VIDEO | Sadism fără margini: Teroriștii Hamas aruncă grenade într-un adăpost unde se refugiaseră israelieni. Imagini noi de pe 7 octombrie

Imagini noi cu cruzimea extremă de care au dat dovadă teroriștii Hamas pe 7 octombrie ies la iveală. Un clip înregistrat de camera de bord a unei mașini arată cum teroriștii aruncă grenade într-un adăpost de pe marginea drumului unde se ascundeau israelieni și trag în cei care încearcă să fugă. Un soldat israelian în timpul liber, aflat în adăpost, reușește să arunce înapoi mai multe grenade, care explodează în afara adăpostului.

„Noi imagini din 7 octombrie arată cum teroriștii Hamas au atacat un adăpost public în apropierea festivalului Nova de lângă Re'im, aruncând grenade asupra participanților la festival care se adăposteau de atacurile cu rachete. Înăuntru, un militar în afara serviciului, sergentul-major Aner Elyakim Shapiro, a reușit să arunce înapoi șapte dintre grenade, până când cea de-a opta l-a rănit mortal. Cel puțin șapte dintre cei care se refugiaseră în interiorul adăpostului au supraviețuit”, a scris pe X (Twitter) un corespondent al publicației Times of Israel (TOI), scrie Digi24.

Imaginile au fost înregistrate de camera de bord a unei mașini oprite în dreptul adăpostului și sunt datate la ora 8, în dimineața zilei de 7 octombrie. Mai mulți teroriști Hamas sunt în fața adăpostului și unul dintre ei aruncă înăuntru o grenadă.

După câteva clipe, din adăpost iese un tânăr care o ia la fugă printre mașini, iar teroriștii încep să tragă după el. Nu este clar care este soarta celui care a încercat să scape fugind. 

Teroriștii continuă apoi să arunce grenade înăuntrul adăpostului și se vede cum cineva dinăuntru - sg-maj. Aner Elyakim Shapiro, potrivit corespondentului TOI - le aruncă imediat înapoi afară, unde explodează.

Nu mai puțin de șapte grenade au fost returnate în acest mod, chiar dacă teroriștii Hamas au tras și focuri de armă pentru a-l împiedica pe cel dinăuntru să le arunce înapoi, și au explodat în afara adăpostului.

În cele din urmă, una din grenade l-a ucis pe militarul israelian aflat în timpul liber, însă datorită curajului său cel puțin șapte dintre cei care se refugiaseră în interiorul adăpostului au supraviețuit atacului, potrivit jurnalistului TOI.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău