VIDEO | Răzbunarea Legiunii Georgiene: 7 minute de luptă egal minus 11 „wagneriți”. „Asta a fost pentru camarazii noștri căzuți, Rusia”

  • 16 Decembrie 2022 18:24
VIDEO | Răzbunarea Legiunii Georgiene: 7 minute de luptă egal minus 11 „wagneriți”. „Asta a fost pentru camarazii noștri căzuți, Rusia”

Contul de Twitter al Legiunii Georgiene care luptă alături de armata ucraineană împotriva armatei de invazie trimise de Vladimir Putin a postat un clip video în care arată cum a distrus un pluton de soldați ai companiei ruse de mercenari Wagner. Urmează imagini video cu posibil impact emoțional.

Succesul a fost anunțat de Legiunea Georgiană miercuri, dar abia vineri a postat și imagini video din timpul luptei.

„Primul pas - împușcă `zburătoarea'”, se titrează în clip, făcând referire probabil la drona de supraveghere folosită de inamic.

„Al doilea pas - HIMARS-uri umane”, continuă autorii clipului, mesajul fiind urmat de imagini cu soldați georgieni cu aruncătoare de grenade.

„Al treilea pas: 7 minute de luptă = 11 wagneriți”, fiind prezentate imagini cu înaintarea acestora și cu urmările asaltului: soldați ruși morți pe jos în pădure.

 „Asta a fost pentru camarazii noștri căzuți, Rusia”, spune Legiunea într-un comentariu la postare.

Un utilizator Twitter a remarcat faptul că pot fi luate o parte din echipamentele rușilor, dar contul oficial al Legiunii Georgiene i-a răspuns că „echipamentele lor sunt de rahat”.

ATENȚIE: Imagini cu posibil impact emoțional:

 

 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău