VIDEO | Rapperul american Flo Rida va cânta în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision

  • 19 Mai 2021 19:40
VIDEO | Rapperul american Flo Rida va cânta în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision

Rapperul american Flo Rida va cânta alături de Senhit, reprezentanta statului San Marino, în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, care va avea loc joi seară la Rotterdam, au confirmat organizatorii evenimentului, citați de BBC.

                                                                                                   

Rapperul a colaborat cu Senhit la înregistrarea piesei "Adrenalina", care va deschide cea de-a doua semifinală a competiției.

A existat o anumită incertitudine legată de prezența starului american la Rotterdam, însă el a sosit în cele din urmă marți în Olanda.

În timpul repetițiilor, o dublură a interpretat secvența de muzică rap inclusă în piesa cântăreței Senhit.

La începutul acestui an, Flo Rida a dezvăluit pentru Radio 1 Newsbeat că nu știa absolut nimic despre concursul Eurovision înainte de a fi contactat și invitat să înregistreze un refren rap pentru acea piesă.

"Echipa lui Senhit a contactat echipa mea. Cântecul nostru are multă energie, iar eu iubesc acest lucru", a declarat starul rap.

Prin prezența lui pe scena concursului Eurovision, cântărețul american va ajuta o artistă care concurează pentru unul dintre cele mai mici state din lume.

"A fost foarte greu să păstrăm secretul. El este un artist uimitor și a făcut o treabă minunată cântând în piesa mea. Este o potrivire perfectă. Pe durata celor trei minute pe scenă, vom face un concert uriaș", a declarat la rândul ei cântăreața Senhit.

Toți artiștii și membrii delegațiilor naționale trebuie să respecte reguli sanitare stricte la Eurovision pentru ca acest concurs să se desfășoare în siguranță.

Pentru a putea să urce pe scenă, Flo Rida va trebui să facă teste COVID-19 la fiecare 48 de ore. Dacă rezultatele sunt negative, atunci artistul american va putea să pătrundă în sala Ahoy din Rotterdam, unde are loc concursul Eurovision.

Rapperul Flo Rida, ale cărui albume s-au vândut în peste 80 de milioane de copii la nivel mondial, a devenit cunoscut cu piesa "Low", care a rămas timp de 10 săptămâni pe primul loc în topul american Billboard. Din repertoriul său fac parte și alte single-uri de succes, precum "Right Round", "Club Can't Handle Me", "Good Feeling", "Wild Ones", "Whistle", "I Cry", "G.D.F.R.", "My House", "Bad Boys" (ft. Alexandra Burke) și "Troublemaker" (ft. Olly Murs).

San Marino ocupă locul al cincilea în clasamentul celor mai mici țări din lume și a participat de 10 ori la Eurovision.

Cea mai bună performanță a statului San Marino la concursul Eurovision a fost obținută în 2019, când cântărețul Serhat s-a clasat pe locul al 19-lea cu piesa "Say Na Na Na" în finala competiției.

Reprezentanta San Marino din acest an, Senhit, a mai reprezentat o dată această țară în 2011, dar atunci nu a reușit să se califice în finala concursului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău