VIDEO / Primele ninsori din acest an au dat bătăi de cap șoferilor. Poliția vine cu recomandări

  • 04 Decembrie 2021 11:43
VIDEO / Primele ninsori din acest an au dat bătăi de cap șoferilor. Poliția vine cu recomandări

Șoferii care au circulat în această dimineață în raionul Ștefan Vodă au fost nevoiți să conducă cu dificultate după ce drumurile au fost acoperite cu un strat superficial de zăpadă. După cum se vede în mai multe filmulețe, postate pe rețelele de socializare, stratul de zăpadă, care nu a depășit câțiva centimetri a dat bătăi de cap șoferilor.

Inspectoratul General al Poliției a emis un comunicat în care vine cu recomandări. Oamenii legii recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de drum și trafic și să folosească luminile de întâlnire, împreună cu cele de ceață.

De asemenea, poliția reamintește că este interzisă oprirea sau staționarea în locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe trecerile de pietoni sau la colțurile intersecțiilor.

Pietonilor li se recomandă să-și sporească atenția, să evite pe cât posibil folosirea părții carosabile, mai ales în condiții de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor și să procedeze la efectuarea acesteia.

FOTO / VIDEO - Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău