Primele convoaie cu tehnica militară SUA care fac parte din Task Force Cougar sunt în drum spre Mihail Kogălniceanu din România (video)

  • 10 Februarie 2022 11:34
Primele convoaie cu tehnica militară SUA care fac parte din Task Force Cougar sunt în drum spre Mihail Kogălniceanu din România (video)
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Ministerul Apărării Naționale a României anunță, joi, că primele convoaie cu tehnica militară SUA care fac parte din Task Force (TF) Cougar sunt în drum spre Mihail Kogălniceanu, informează hotnews.ro.

Pe traseu, convoiul va fi însoțit de Poliția Militară. Convoiul cu tehnica de luptă, după intrarea în țară, s-a regrupat într-o parcare din apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei Nădac, notează sursa citată

”Chiar în aceste momente, convoaiele cu tehnică militară SUA sunt în drum spre Mihail Kogălniceanu. Autovehiculele din compunerea coloanei, însoțite de autospeciale ale Poliției Militare, se vor deplasa, după trecerea frontierei de stat, pe ruta Arad - Deva - Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Pitești - București - Mihail Kogălniceanu”, anunță, joi dimineață, Ministerul Apărării.

Tehnica militară a intrat în țară miercuri seară, în jurul orei 22.00, iar după trecerea frontierei convoiul s-a regrupat într-o parcare din apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei Nădac.
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău