VIDEO | Panică în Italia. Un leu a scăpat de la circ și s-a plimbat ore întregi pe străzile unui oraș

  • 12 Noiembrie 2023 10:00
VIDEO | Panică în Italia. Un leu a scăpat de la circ și s-a plimbat ore întregi pe străzile unui oraș

Un leu care a fugit de la circ s-a plimbat sâmbătă pe străzile orașului italian Ladispoli, anunțul referitor la prezența leului fiind făcut chiar de primarul localității, într-o postare pe Facebook, transmite News.ro.

„Un leu a scăpat de la circ. Vă rugăm să fiți foarte atenți și să evitați călătoriile până la noi ordine”, a transmis sâmbătă edilul.

El a fost criticat de localnici pentru că a permis accesul circului în oraș, cu animale sălbatice periculoase, primarul amintind că nu el este cel care dă astfel de autorizații și că în urmă cu mai mulți ani a pierdut un proces referitor la utilizarea animalelor sălbatice în spectacolele de circ.

Șase ore mai târziu, el a transmis că leul a fost sedat și capturat, fiind preluat de personalul circului, mulțumind Poliției, carabinierilor, Pompierilor, Poliției Locale și Provinciale, și tuturor voluntarilor care au participat la acțiune.

De asemenea, și-a exprimat speranța ca acest episod să trezească niște conștiințe și să poată fi pus capăt exploatării animalelor în circuri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău