VIDEO | O nouă coloană rusească a fost prinsă în ambuscadă de ucraineni ca în jocurile video

  • 06 Aprilie 2022 12:00
VIDEO | O nouă coloană rusească a fost prinsă în ambuscadă de ucraineni ca în jocurile video

O nouă coloană de vehicule ale armatei ruse a fost prinsă într-o ambuscadă de forțele armate ale Ucrainei, imaginile video făcute cu drona surprinzând distrugerea spectaculoasă a unui transportor blindat rusesc, urmată de intervenția artileriei ucrainene, transmite hotnews.ro.

Potrivit sursei citate, înregistrarea video a fost distribuită pe Twitter de Rob Lee un expert în forțele armate ruse și cercetător la Foreign Policy Research Institute, amplu citat de presa occidentală după izbucnirea războiului din Ucraina.

Acesta notează că un tanc ucrainean T-64BV a distrus un transportor de personal blindat BTR-82A înainte ca artileria ucraineană să atace coloana de vehicule.

Ambuscada ar fi avut loc în apropierea Nova Basan, un sat din regiunea Chernihiv (Cernigău), în care soldații ucraineni au fost întâmpinați ca eliberatori săptămâna trecută.

 

Numeroase înregistrări video distribuite pe platformele social media de la declanșarea „operațiunii militare speciale” în Ucraina de către președintele rus Vladimir Putin pe 24 februarie au surprins coloane de tancuri și vehicule blindate rusești atacate și distruse de forțele armate ale Ucrainei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău