VIDEO | O continuare a filmului de animație ”Trolls” va fi lansată în aprilie 2020

  • 01 Martie 2017 14:06
VIDEO | O continuare a filmului de animație ”Trolls” va fi lansată în aprilie 2020

O continuare a filmului de animație ”Trolii/ Trolls” va fi lansată pe marile ecrane pe 10 aprilie 2020, au anunțat, marți, reprezentanții studioului cinematografic DreamWorks Animation, deținut de NBCUniversal, informează site-ul revistei Variety.

Anna Kendrick și Justin Timberlake își vor relua rolurile pe care le-au interpretat în animația ”Trolls” (2016) - etern optimista Poppy respectiv morocănosul pesimist Branch - și în noua comedie muzicală animată, ce va fi produsă de creatorii francizei ”Shrek” și care va ajunge pe marile ecrane în anul 2020.

Filmul ”Trolls” a obținut încasări de 339 de milioane de dolari pe plan mondial.

Filmul ”Trolls” prezintă aventurile lui Poppy, cel mai fericit Troll născut vreodată, și ale morocănosului Branch, care pornesc într-o călătorie neobișnuită pentru a-și salva prietenii, după ce familia Bergen invadează satul Trolilor. 

Un single de pe coloana sonoră a acestei pelicule, ”Can’t Stop the Feeling”, interpretat de Justin Timberlake, a fost nominalizat la premiul Oscar din acest an la categoria ”cel mai bun cântec original”. Cântărețul american a interpretat acest single în deschiderea galei Oscar 2017.

Universal Pictures, care a achiziționat anul trecut DreamWorks Animation Studios, va distribui filmul ”Trolls 2” pe plan internațional.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Probleme la zi
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău