VIDEO | Noi imagini cu blocuri distruse în bombardamentul din Borodyanka. Autoritățile spun că e posibil ca în ele să fi fost încă oameni

  • 03 Martie 2022 10:15
VIDEO | Noi imagini cu blocuri distruse în bombardamentul din Borodyanka. Autoritățile spun că e posibil ca în ele să fi fost încă oameni

Noi imagini arată amploarea dezastrului lăsat în urmă de bombardamentele rusești. Imagini făcute publice joi dimineață arată distrugerile uriașe provocate de bombardamentele Rusiei în apropiere de Kiev, la Borodyanka.

Borodyanka este o localitate aflată la nicic 60 de km de Kiev, un sat de importanță strategică pentru ruși. Este regiunea în care rușii merg cu toate forțele acum pentru a ajunge la capitala Ucrainei, scrie digi24.ro.

Imaginile transmise de serviciul de urgență de la Kiev arată zone rezindențiale, locuite de civili, distruse de bombardamentele puternice.

Blocuri întregi sunt distruse, spun autoritățile că este posibil ca în ele să fi fost oameni care să nu fi reușit să se evacueze.

Asupra zonei au fost lansate rachete din avion.

Noi imagini au fost făcute publice și din Harkov, unde străzile arată ca în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pe străzi apărând cratere imense după bombardamentele puternice.

Acum exact o săptămână, Rusia lansa primele bombe peste Ucraina. Iar de atunci, tirurile de artilerie și rachete nu s-au oprit. În ultimele zile, armata lui Putin și-a concentrat atacurile în special asupra orașelor ucrainene. Inclusiv zonele rezidențiale, unde nu sunt obiective militare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău