VIDEO | Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artiști din Grecia, va susține astăzi, 8 decembrie, un concert la Palatul Național „Nicolae Sulac”

  • 08 Decembrie 2022 13:07
VIDEO | Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artiști din Grecia, va susține astăzi, 8 decembrie, un concert la Palatul Național „Nicolae Sulac”

Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artiști din Grecia, se află în aceste zile la Chișinău, unde va susține astăzi, 8 decembrie, în premieră, un concert pe ritmuri elene autentice.

Cântărețul provine dintr-o familie de muzicieni, acest lucru fiind un motiv în plus pentru care s-a apucat de cântat. Se simte norocos pentru faptul că pasiunea, pe care a avut-o de mic s-a transformat în job la maturitate, a declarat el într-un interviu pentru Radio Chișinău.

Ajuns la Chișinău într-o perioadă în care țara vecină luptă pentru libertate, faptul că în secolul XXI mai sunt războaie, este un lucru trist. Nikos Vertis crede că nu există dușmănie între oameni, și de cele mai multe ori aceștia sunt implicați în situații conflictuale din cauza unor neînțelegeri dintre un grup mic de decidenți. „Nu există niciodată un motiv foarte important și serios pentru a începe un război. Doi inamici în război pot fi cei mai buni prieteni în viața reală. (…) Mi-aș dori să văd finalizat acest război în următorul an”, a menționat interpretul.

Artistul va evolua astăzi pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”. Întrebat dacă a pregătit un program special, sau poate un cântec în limba română, Nikos ne-a zis că va fi o „surpriză” de care se vor bucura cei prezenți la eveniment.

Cea mai populară melodie a lui Nikos Vertis este „Thelo Na Me Nioseis”. Piesa a ajuns până pe poziția a treia în ”Top 40 muzică grecească” și s-a menținut timp de 185 de săptămâni în topul preferințelor ascultătorilor.

„Thelo Na Me Nioseis” a acumulat peste 189 de milioane de vizualizări și 698 de mii de aprecieri pe YouTube de la lansarea sa, pe 11 iunie 2014.

Mai jos urmăriți un interviu în limba engleză.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău