VIDEO | Natalia Gavrilița anunță realizările Guvernului la un an de mandat

  • 09 August 2022 12:59
VIDEO | Natalia Gavrilița anunță realizările Guvernului la un an de mandat

Într-un mesaj video, premierul trece în revistă principalele realizări, dar și cele mai mari provocări cu care s-a confruntat Guvernul, în primul an de mandat.

 

Anul trecut porneam cu speranța că vom reuși să construim împreună Moldova vremurilor bune, o țară în care să nu își mai aibă locul corupția, nedreptatea, sărăcia și frica față de ziua de mâine. Ne-am angajat, în egală măsură, să spunem întotdeauna adevărul. Iar realitatea este că a trecut unul din cei mai grei ani din istoria celor peste trei decenii de independență a țării noastre. 

Deja loviți de efectele pandemiei Covid-19, am fost confruntați cu creșterea abruptă a prețurilor la energie și, de mai bine de cinci luni, trebuie să facem față și consecințelor războiului nedrept și nejustificat din vecinătatea noastră. Lumea de astăzi este foarte diferită de lumea de la momentul în care am preluat guvernarea” ....

Amintim că luni, 8 august, miniștrii din cadrul Guvernului condus de Natalia Gavriliță și-au prezentat raportul de activitate cu ocazia unui an de guvernare al actualului Executiv. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
7,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:57 %
Vint:3,09 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău