VIDEO | Momentul în care Robert Fico, premierul Slovaciei, e dus spre mașină după ce a fost împușcat

  • 15 Mai 19:40
VIDEO | Momentul în care Robert Fico, premierul Slovaciei, e dus spre mașină după ce a fost împușcat

Publicația Pravda a publicat imagini cu momentul în care forțele de ordine îl duc spre mașină pe premierul Slovaciei, Robert Fico, imediat după ce acesta a fost împușcat în piept și abdomen.

În imagini se observă cum în jur de șase oameni îl transportă pe Fico spre mașină. Ulterior, el a fost transportat la spital cu un elicopter.

Poliția slovacă susține că atacatorul a fost prins, însă nu a oferit încă mai multe detalii.

Robert Fico a fost împușcat miercuri într-un incident care a avut loc în Handlová, un oraș din centrul Slovaciei, a anunțat Reuters care citează agenția de stat slovacă TASR.

„Am auzit trei sau patru împușcături. Am văzut cum Fico a fost ridicat de la pământ”, a descris jurnalistul Daniel Vražda incidentul pentru Aktuality.sk.

Presa locală mai scrie că atacul a avut loc în timp ce premierul slovac se plimba prin mulțime. El a fost împușcat când a mers să dea mâna cu cei prezenți, la capătul unei întâlniri guvernamentale Handlová, oraș aflat la aproximativ 180 km de capitala Bratislava.

Citiți șl: Mesajul lui Dorin Recean, după împușcarea premierului slovac Robert Fico: „Violența politică nu ar trebui să aibă loc în societățile noastre”

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:4,12 m/s
Mon
26
Tue
25
Wed
20
Thu
23
Fri
24
Arhivă Radio Chișinău