VIDEO | Mesajul președintei Maia Sandu, cu ocazia Zilei Europei: „Europa ne unește pe noi, toți oamenii Republicii Moldovei, pentru a ne câștiga locul de drept între țările europene”

  • 09 Mai 2023 11:29
VIDEO | Mesajul președintei Maia Sandu, cu ocazia Zilei Europei: „Europa ne unește pe noi,  toți oamenii Republicii Moldovei, pentru a ne câștiga locul de drept între țările europene”

„Azi celebrăm pacea și unitatea familiei europene. Este primul an în care sărbătorim Ziua Europei în calitate de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană și sunt convinsă că, într-o zi, vom sărbători Ziua Europei ca membru cu drepturi depline în această mare familie”, a transmis președinta Maia Sandu într-un mesaj video dedicat Zilei Europei, celebrată în fiecare an pe 9 mai, transmite Radio Chișinău.

„Europa s-a unit pentru a preveni războaiele și a asigura dreptul la viață și la fericire a tuturor cetățenilor europeni. Acum Europa ne unește pe noi - toți oamenii Moldovei - pentru a ne câștiga locul de drept între țările europene.
 
Republica Moldova va întări și va îmbogăți Uniunea Europeană.
 
La mulți ani, Europa! La mulți ani, Moldova europeană!”, a transmis Maia Sandu. 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:2,57 m/s
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
18
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău