VIDEO | Medici militari români decorați cu medalia „Pentru consolidarea frăției de arme”

  • 16 Mai 2020 13:00
VIDEO | Medici militari români decorați cu medalia „Pentru consolidarea frăției de arme”

12 medici militari români care au participat la misiunea de asistență în Rep. Moldova pentru a ajuta specialiștii moldoveni în lupta cu COVID-19 au fost decorați cu medalia Ministerului Apărării de la Chișinău „Pentru consolidarea frăției de arme”.

 Distincțiile au fost oferite cu prilejul încheierii misiunii acestora în Rep. Moldova și în semn de apreciere a sprijinului oferit medicilor moldoveni din instituțiile strategice în combaterea pandemiei legate de răspândirea coronavirusului, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării.

În cadrul ceremoniei de decorare, care a avut loc pe platoul instituției de apărare, ministrul Alexandru Pînzari le-a mulțumit celor 12 medici militari de peste Prut pentru sacrificiul și actul de curaj pe care l-au demonstrat pentru cetățenii Rep. Moldova.

 „Ne-ați oferit un sprijin de care aveam atâta nevoie. Faptul că ați fost departe de familiile și copiii voștri pentru a ajuta alte familii este demn de toată admirația și recunoștința noastră. Sănătate vă dorim și misiuni îndeplinite cu succes!”, a spus ministrul Apărării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău