VIDEO | Maia Sandu, de Ziua Independenței către cetățeni: „Oriunde ați fi, să vorbiți despre Moldova și oamenii ei cu mândrie”

  • 27 August 20:46
VIDEO | Maia Sandu, de Ziua Independenței către cetățeni: „Oriunde ați fi, să vorbiți despre Moldova și oamenii ei cu mândrie”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj cu ocazia celei de-a 33-a aniversări a Zilei Independenței. Șefa statului, aflată în izolare, după ce a fost a fost testată pozitiv la COVID, le-a urat cetățenilor, prin intermediul unui clip video, să creadă în Republica Moldova și în viitorul ei.

La mulți ani, Moldova. De 33 de ani, Moldova își construiește propriul destin. În 1989, neamul nostru s-a adunat în Piața Marii Adunări Naționale și a cerut libertate, independență, grafie latină și dreptul la autodeterminare, iar peste doi ani a fost votată Declarația de Independență.

Azi, Ziua Independenței este ziua potrivită să ne întrebăm cu toții care vrem să fie povestea Moldovei, pentru că noi suntem cei care o scriem, penița este la noi, s-o scriem împreună cu dragoste și mândrie. 

An de an, găsim tot mai multe motive să fim mândri de realizările oamenilor Moldovei și asta ne face să devenim și mai buni, și mai puternici. 

Dragi, moldoveni, vă doresc oriunde ați fi, în casele voastre alături de copii sau peste hotare la evenimente internaționale, să vorbiți despre Moldova și oamenii ei cu mândrie.

Dragi moldoveni, azi vă doresc un lucru! Să credeți în Moldova, în țara noastră! La mulți ani, Moldova!”, a declarat Maia Sandu. 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:6,69 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău