VIDEO | Maia Sandu are o întrevedere în aceste momente cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

  • 18 Ianuarie 2021 11:58
VIDEO | Maia Sandu are o întrevedere în aceste momente cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, aflată în vizită oficială la Bruxelles, are o întrevedere în aceste momente cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Deocamdată, nu au fost făcute declarații pentru presă.

Pe agenda vizitei au mai fost anunțate discuții cu președintele Consiliului European, Charles Michel, Înaltul Reprezentat al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, vicepreședinte al Comisiei Europene, Josep Borell, comisarul European pentru Budget și Administrație, Johannes Hahn, precum și cu Didier Reynders, comisar European pentru Justiție, Olivér Várhelyi, comisar European pentru Vecinătate și Politica de Extindere.

De asemenea, Maia Sandu se va întâlni cu Alexander De Croo, prim-ministru al Regatului Belgiei, cu Majestatea Sa Regele Philippe al Belgiei, și cu David Maria Sassoli, președinte al Parlamentului European.

Prima sa vizită oficială peste hotare, președinta Maia Sandu a efectuat-o în Ucraina, la 12 ianuarie. De asemenea, ea a primit la Chișinău vizita președintelui României, Klaus Iohannis, la 29 decembrie 2020. Maia Sandu a declarat că își dorește să scoată Republica Moldova din autoizolarea provocată de fostul președinte Igor Dodon.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:2,57 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău