VIDEO | La Orhei a fost destructurată o rețea de traficanți de droguri. Polițiștii au ridicat 245 de pachețele de substanțe narcotice și circa 30.000 de lei

  • 18 Iunie 20:20
VIDEO | La Orhei a fost destructurată o rețea de traficanți de droguri. Polițiștii au ridicat 245 de pachețele de substanțe narcotice și circa 30.000 de lei

Poliția din Orhei a ridicat 245 de pachețele de substanțe narcotice, 147 de pastile de Buprenofină și aproximativ 30.000 de lei în cadrul unei operațiuni de destructurare a unei rețele de traficanți de droguri.

Ofițerii de investigație ai IP Orhei au reușit să demascheze o rețea de trafic de droguri, operată printr-un „magazin online” pe Telegram.

În urma investigațiilor ample și a analizei camerelor de supraveghere, polițiștii au identificat un bărbat de 44 de ani, cu antecedente penale pentru trafic de droguri, ca fiind implicat în activitatea ilegală.

Individul a fost localizat la o stație PECO de la periferia municipiului Orhei. Refuzând să prezinte actele de identitate, acesta a încercat să fugă, pierzând controlul asupra vehiculului și lovindu-se de un foișor de pe acostament.

Poliția a efectuat percheziții corporale, ale vehiculului și la domiciliul suspectului, descoperind zeci de pastile de Buprenofină, 400 de pachete din polietilenă de tip Zip-Lock, un cântar electronic de mici dimensiuni și bani proveniți din activități ilegale.

Examinarea telefoanelor bărbatului a scos la iveală imagini cu coordonate geografice ale ascunzișurilor de droguri. În urma acestor indicii, polițiștii au descoperit și ridicat 33 de pachete de droguri din diverse zone ale municipiului Orhei.

Bărbatul a fost reținut și transportat la Penitenciarul 13, în timp ce materialele probatorii vor fi supuse expertizelor. Investigațiile continuă pentru identificarea și reținerea altor membri ai grupului infracțional organizat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,54 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău