VIDEO | Imaginile care-l pot trimite la șase ani de închisoare pe Conor McGregor

  • 11 Aprilie 2019 15:51
VIDEO | Imaginile care-l pot trimite la șase ani de închisoare pe Conor McGregor

Conor McGregor (30 de ani), cunoscutul luptător din Ultimate Fighting Championship (UFC), a fost protagonistul unui moment bizar în urmă cu o lună, după ce a avut altercație cu un fan în Florida. Imaginile de pe o cameră de supraveghere au suprins momentul în care irlandezul îi sparge telefonul admiratorului, iar acum McGregor riscă o pedeapsă de până la șase ani de închisoare.

Pe 11 martie, McGregor a ieșit dintr-un hotel din Miami Beach, iar un fan a dorit să facă o poză cu acesta, însă s-a lovit de refuzul irlandezului, care a devenit agresiv. Conor i-a luat telefonul lui Ahmed Abdirzak, un cetățean englez în vârstă de 22 de ani, și i l-a zdrobit, plecând apoi cu aparatul evaluat la 1,000 de euro. 

Autoritățile locale au mers la locuința lui McGregor, de unde l-au preluat și l-au arestat pentru jaf cu utilizarea forței și infracțiune cu pagube produse. La scurt timp, luptătorul din MMA, care și-a anunțat de curând retragerea din UFC, a fost eliberat, achitând cauțiunea de 12.500 de dolari.

sursa: prosport.ro

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău