VIDEO | Igor Dodon n-a fost lăsat să treacă la microfoane, la un eveniment organizat la Criuleni

  • 25 Octombrie 2020 15:30
VIDEO | Igor Dodon n-a fost lăsat să treacă la microfoane, la un eveniment organizat la Criuleni Est-curier

Unul din cei opt candidați la prezidențialele, Igor Dodon, a trecut ieri, 24 octombrie  pe târgul tradițional de toamnă, organizat în centrul raional Criuleni.Alături de el s-au prezentat și o parte din consilierii raionali delegați de Partidul Socialiștilor, primarul orașului Criuleni, Mihail Sclifos și consilieri orășeneși din  Partidul Socialiștilor, președintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, și mai mulți susținători, îmbrăcați în geci și chipiuri roșii cu simbolica socialistă. Prezidențiabilul Igor Dodon a fost păzit de pază de corp și însoțit de cameramani și fotografi, scrie ESTCURIER.MD.

Surse din comitetul organizatoric al sărbătorii au comunicat pentru sursa citată, că organizatorii au convenit să nu fie politizată sărbătoarea și să nu fie transformată în platformă electorală pentru nici un candidat.

Candidatul Igor Dodon, însă, a decis să treacă cu alaiul său pe la criuleneni, în drum spre alte localități, fapt ce i-a nemulțumit pe susținătorii altor  prezidențiabili. Câțiva dintre ei au făcut scut pe scările ce duc la aleea centrală a Centrului de Cultură și Tineret „G. Sîrbu”, unde tocmai se desfășura, la microfoane, ceremonia de omagiere a agricultorilor din raion, așa încât președintele degrevat din funcție să nu treacă spre ele. Polițiștii prezenți la eveniment au cerut oamenilor care l-au huiduit pe Dodon să respecte ordinea publică.

Igor Dodon s-a mulțumit să treacă pe la tarabele cu legume și fructe, a primit în dar un buchet din pănuși,pe care ulterior l-a dăruit soacrei la Molovata, și  o jucărie de la meșterii populari, a contemplat peisajele pictate de Mihai Șerbu, artist plastic  din or. Criuleni, și a plecat. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău