VIDEO | Igor Dodon, într-o ședință matinală cu ușile închise cu membrii noului Guvern

  • 15 Noiembrie 2019 10:25
VIDEO | Igor Dodon, într-o ședință matinală cu ușile închise cu membrii noului Guvern

Președintele Igor Dodon s-a întâlnit în această dimineață cu membrii noului Cabinet de Miniștri condus de premierul Ion Chicu. Întâlnirea a avut loc la Guvern și s-a desfășurat cu ușile închise. Inițial, noul Guvern anunțase că prima ședință urma să aibă loc astăzi, la ora 8:00, la care trebuia să participe și Igor Dodon, care însă a fost anulată.

Igor Dodon a comunicat pe Facebook că a discutat cu premierul și miniștrii despre foaia de parcurs pe care a propus-o și i-a rugat să vină cât mai rapid cu unele propuneri concrete.

„Sunt cîteva subiecte care trebuie urgent discutate și pe care propun să le abordăm săptămîna viitoare la ședința Consiliului Suprem de Securitate: reforma justitiei, pregătirile de sezonul rece al anului și livrarea gazelor, situația privind securitatea cetățenilor și criminalitate”, a declarat președintele.

În același timp, șeful statului a ținut să sublinieze că noii miniștri nu sunt afiliați politic, „sunt profesioniști și trebuie să demonstreze prin fapte nu prin vorbe că sunt mai buni”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău