VIDEO | HTC U 11 „Ocean” - un teaser foarte sugestiv, dar care lasă loc de interpretări

  • 01 Mai 2017 10:35
VIDEO | HTC U 11 „Ocean” - un teaser foarte sugestiv, dar care lasă loc de interpretări

Promovat sub sloganul “Brilliant U”, următorul smartphone high-end de la HTC va pune la dispoziție o nouă modalitate pentru a interacționa cu interfața Android și aplicațiile instalate, strângând carcasa telefonului în palme.

Echipat cu o rețea de senzori de presiune dispuși pe lateralul carcasei, HTC U va putea măsura forța exercitată atunci când ținem telefonul în mână, aplicând anumite comenzi predefinite, scrie Go4it.

Potrivit clipului de promovare, gestul de a strânge telefonul în palmă este cât se poate de natural, asocierea cu o funcție des accesată putând ajuta utilizatorii să obțină rezultatul dorit în mai puțin timp.

Menit să alimenteze imaginația potențialilor cumpărători, teaserul video folosit pentru a promova următorul smartphone high-end de la HTC stârnește mai degrabă confuzie, imaginile prezentate putând fi ușor asociate și cu activități ce nu au legătură cu folosirea telefonului mobil.

Folosite pentru alcătuirea unei liste preliminare cu specificații, zvonurile circulate până acum poziționează noul smartphone la gama premium. Așteptat după jumătatea acestui an, HTC U 11 este motorizat de chipsetul Snapdragon 835 și vine echipat cu 4 GB sau 6GB memorie RAM, respectiv 64 GB sau 128 GB memorie internă (în funcție de versiune). Carcasa nu include conector pentru căști, dar este bine protejată împotriva pătrunderii de apă și praf.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău