VIDEO | Gafa cu care Donald Trump a devenit, din nou, ținta ironiilor pe rețelele de socializare

  • 19 Februarie 2017 15:11
VIDEO | Gafa cu care Donald Trump a devenit, din nou, ținta ironiilor pe rețelele de socializare

Și totuși, ce s-a întâmplat, azi-noapte, în Suedia? Donald Trump a lăsat să se înțeleagă că a avut loc un incident terorist. Liderul de la Casa Albă este contrazis, pe Twitter, acolo unde toate ironiile s-au adunat sub hashtagul „last night in Sweden". Remarca lui Donald Trump l-a făcut pe un fost premier suedez să se întrebe: „oare ce a fumat președintele Statelor Unite?”.

Donald Trump este din nou ținta ironiilor pe internet. După ce aseară a făcut referire la un presupus incident terorist care ar fi avut loc în Suedia cu o zi înainte, statul scandinav a reacționat dur, scrie Digi24.ro

„Priviți ce s-a întâmplat în Germania, priviți ce s-antâmplat aseară în Suedia. În Suedia! Priviți ce s-a întâmplat la Bruxelles, la ce se întâmplă peste tot în lume, la Nisa, la Paris”, a fost declarația lui Donald Trump.

Imediat după această declarație pe Twitter a apărut hashtagul „aseară în Suedia", iar printre cei care l-au luat în râs pe președintele american a fost inclusiv un fost premier suedez. 

„Suedia? Atac terorist? Ce-a fumat?", este mesajul ironic publicat pe Twitter de Carl Bildt, fost premier al Suediei.

O publicație online din statul scandinav a ținut neapărat să răspundă punctual întrebării „ce s-a întâmplat în Suedia?". 

„La ora 15:24 un bărbat și-a dat foc într-o piață din Stockholm. A fost dus la spital cu arsuri grave.

La ora 20:23 un bărbat a murit la spital, după un accident la locul de muncă.

După miezul nopții, poliția rutieră a pornit într-o urmărire prin centrul capitalei.

Acesta a fost rezumatul evenimentelor care au avut loc vineri seară în Suedia. Nici urmă de atentat”, au precizat jurnaliștii.

Sarcasmul utilizatorilor de Twitter a fost însă de neegalat. „Imagini tulburătoare, aseară, în Suedia" este mesajul care însoțește o fotografie de la un târg de cadouri.

Un internaut din Malmo vine cu propria versiune „Revolte, lupte de stradă, confruntări aseară în Suedia" este mesajul său, alături de care a publicat o imagine în care doi urși polari care se luptă cu săbii laser.

Un alt utilizator de Twitter a postat o înregistrare cu un elan care își ascunde capul în spatele unei tufe.

Sub hashtagul #lasnightinsweden, internauții au umplut Twitterul de glume pe seama președintelui SUA. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
10,52
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău