VIDEO | Fratele lui Andrei Năstase s-a lansat în cursa electorală și va candida pentru fotoliul de deputat lăsat liber de liderul PPDA

  • 14 Septembrie 2019 12:56
VIDEO | Fratele lui Andrei Năstase s-a lansat în cursa electorală și va candida pentru fotoliul de deputat lăsat liber de liderul PPDA

Candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS la funcția de deputat în circumscripția nr. 33 Chișinău, Vasile Năstase, s-a lansat sâmbătă în campania electorală în cadrul unui eveniment organizat în scuarul din fața Parlamentului.

În timpul unui discurs de prezentare a candidaturii, deputata Blocului ACUM Inga Grigoriu a menționat că Vasile Năstase a fost deputat în primul Parlament al Republicii Moldova și a semnat declarația de independență de la 27 august 1991.  

Vasile Năstase a spus că această campanie electorală este pentru el o nouă provocare și un nou început. ”Nu putem fi mulțumiți de ceea ce am avut în acești 28 de ani de independență, cu un stat corupt, în coada Europei”, a declarat candidatul la funcția de deputat.

El a mai spus că nu și-a dorit o funcție publică sau un nou fotoliu: ”Vreau un mandat de deputat nu pentru mine, ci pentru cetățeni. Voi veni în Parlament cu proiecte de legi care să îmbucățească situația din Rep. Moldova”.

Precizăm că Vasile Năstase este fratele liderului Platformei DA, Andrei Năstase, care la alegerile din 24 februarie 2019 a fost ales deputat anume în circumscripția nr. 33. Amintim că Andrei Năstase a renunțat la funcția de deputat după ce a fost numit vicepremier și ministru de interne în Guvernul condus de Maia Sandu.

Până în prezent, în afară de Vasile Năstase, au mai fost înregistrați în calitate de candidați la funcția de deputat în circumscripția nr. 33 Chișinău socialista Svetlana Popa, independentul Nicolae Alexei și democratul Veaceslav Nedelea. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău