Formația Snails lansează o piesă nouă. „Este rezultatul intenției noastre de a combina Blues, Rock-&-Roll și motivele locale”

  • 14 Iulie 2023 17:59
Formația Snails lansează o piesă nouă. „Este rezultatul intenției noastre de a combina Blues, Rock-&-Roll și motivele locale”

Membrii trupei Snails lansează prima piesă după anunțul revenirii pe marile scene. Melodia se numește „Lele”, iar versurile și muzica au fost scrise de Lilian Severin, solistul formației Snails.

„Am lucrat mult împreună cu ceilalți membri ai trupei pentru a cizela această melodie. Este o piesă despre căutările interioare. Pot să spun că a fost o hoinăreală prin tot procesul acesta de căutări, când mergi fără a avea o țintă definită și te îndrepți spre orizont, iar piesa „Lele” este una dintre primele destinații în această hoinăreală. Pentru că genurile muzicale românești adesea intră în aceleași sonorități cu blues-ul american, a fost fascinant să le combinăm”, a declarat Lilian Severin. 

Piesa „Lele” a fost lansată sub forma unui Live Session pe Youtube, în data de 14 iulie. 

„Aceasta este unica metodă de a aduce rapid o înregistrare calitativă și un performance în fața publicului larg. Seamănă mult cu abordările din anii ‘60, care nouă ne sunt tare dragi”, a mai precizat solistul trupei Snails. 

https://www.youtube.com/watch?v=kTVAByr6reY  

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
25
Mon
22
Tue
19
Wed
22
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău