VIDEO | Foo Fighters a lansat single-ul ”Run” și un videoclip regizat de liderul trupei, Dave Grohl

  • 01 Iunie 2017 18:50
VIDEO | Foo Fighters a lansat single-ul ”Run” și un videoclip regizat de liderul trupei, Dave Grohl

Formația rock americană Foo Fighters a lansat joi single-ul ”Run”, însoțit de un videoclip regizat de liderul trupei, Dave Grohl.

În videoclip, membrii trupei apar deghizați în vârstnici și cântă în capela unui azil.

”Run” vine după ce formația a lansat ”The Sky Is A Neighbourhood”, o altă piesă care va face parte de pe viitorul album de studio.

Foo Fighters va înregistra al nouălea album anul acesta. Cel mai recent material de studio, ”Sonic Highways”, a fost lansat în 2014. El a fost urmat de două EP-uri, ”Songs from the Laundry Room” și ”Saint Cecilia”, apărute un an mai târziu, scrie news.ro.

Foo Fighters a fost înființată în orașul Seattle, în 1994. Formația a fost creată de Dave Grohl, toboșarul trupei Nirvana, după destrămarea acestui grup grunge, în urma sinuciderii lui Kurt Cobain. Grupul Foo Fighters, recompensat cu 11 premii Grammy, a lansat opt albume de studio. Cel mai recent dintre ele, ”Sonic Highways”, a apărut pe piață în 2014. Trupa este formată din Dave Grohl (voce, chitară), Taylor Hawkins (tobe), Nate Mendel (bas), Chris Shiflett (chitară) și Pat Smear (chitară).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:84 %
Vint:0 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
15
Thu
8
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău