VIDEO | Femeie prinsă la frontieră, când încerca să introducă ilegal în Republica Moldova sute de seringi și flacoane cu botox

  • 03 Februarie 15:25
VIDEO | Femeie prinsă la frontieră, când încerca să introducă ilegal în Republica Moldova sute de seringi și flacoane cu botox

O femeie care a încercat să intre în Republica Moldova prin punctul de trecere a frontierei Tudora, amplasat pe frontiera cu Ucraina, a fost prinsă transportând sute de seringi și flacoane cu botox, pentru care nu avea documente de proveniență. O parte din marfă era ascunsă în roata de rezervă a autoturismului cu care femeia se deplasa, altă parte în habitaclu. Când vameșii au decis să ridice produsele de contrabandă, femeia a încercat să ascundă unele dintre flacoane sub haine.

 
Femeia, în vârstă de 53 de ani, care nu este rezident al Republicii Moldova, s-a prezentat la intrarea în această țară în postul vamal Tudora, situat pe frontiera cu Ucraina. Ea  conducea un autoturism Dacia Logan, transmite Serviciul Vamal al Republicii Moldova.
 
„Funcționarii vamali în comun cu polițiștii de frontieră au supus controlului de rigoare mijlocul de transport și au depistat în roata de rezervă și în salonul mijlocului de transport, tăinuite produse cosmetologice. În momentul când s-a decis ridicarea produselor și documentarea cazului, persoana a încercat să ascundă produsele sub haină, motiv pentru care echipa de control a dispus suplimentar efectuarea controlului corporal”, se arată într-un comunicat dat publicității sâmbătă de autoritățile vamale din Republica Moldova.
 
În mașina condusă de femeie și asupra acesteia polițiștii de frontieră moldoveni și vameșii au găsit 372 seringi și recipiente botox, ascunse și nedeclarate controlului vamal.
Produsele au fost ridicate, iar investigațiile în acest caz continuă.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:88 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
15
Thu
8
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău