VIDEO | Federația de Fotbal prezintă imnul României pentru EURO 2024. Cântă Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose și basarabeanca Irina Rimes

  • 16 Aprilie 13:36
VIDEO | Federația de Fotbal prezintă imnul României pentru EURO 2024. Cântă Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose și basarabeanca Irina Rimes

”Visăm Împreună” este imnul oficial al echipei naționale pentru EURO 2024, iar FRF a prezentat marți videoclipul melodiei care îi va însoți pe tricolori la competiția din acest an, transmite G4Media.

Piesa “Visăm Împreună”, lansată special pentru acest moment de casa de producție Hahaha Production, îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

“Imnul Naționalei este mai mult decât o simplă melodie; este o expresie a unității și a dorinței noastre comune de a susține tricolorii. Prin campania „Când visăm împreună, ne adunăm împreună’” ne propunem ca alături de PRO TV să îmbinăm pasiunea pentru fotbal cu spiritul de comunitate, aducând suporterii mai aproape de echipa națională și contribuind la crearea unei atmosfere de susținere necondiționată pentru jucătorii noștri. Ne dorim ca vara acestui an să fie una în care să ne bucurăm de cea mai mare sărbătoare fotbalistică, iar acest imn să devină un simbol al mobilizării noastre colective”, a spus Iulia Cuciurean, Head of Marketing Federația Română de Fotbal.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
28,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:6,69 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău