VIDEO | Fanii marocani au făcut prăpăd în Bruxelles după semifinala de la Campionatul Mondial de Fotbal. Un băiat de 14 ani a murit la Montpellier

  • 15 Decembrie 2022 11:23
VIDEO | Fanii marocani au făcut prăpăd în Bruxelles după semifinala de la Campionatul Mondial de Fotbal. Un băiat de 14 ani a murit la Montpellier

Au fost incidente în Belgia și Franța după semifinala Franța - Maroc de la Campionatul Mondial de Fotbal, scrie ziare.com.

Fanii marocani au ieșit în stradă la Bruxelles și s-au luat la bătaie cu poliția după eliminarea favoriților de la turneul final din Qatar.

Africanii au aprins torțe și au aruncat cu petarde spre forțele de ordine.

Poliția a intervenit în forță, răspunzând cu tunuri cu apă.

 

Maroc a fost învinsă de Franța în semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal, 0-2.

Africanii vor juca finala mică împotriva Croației.

Un băiat de 14 ani a murit la Montpellier după semifinala de la Mondial. Au fost incidente și la Paris 

Poliția a efectuat 115 arestări în zona Parisului, în urma victoriei Franței în meciul de la Cupa Mondială în fața Marocului. La Montpellier, un băiat de 14 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină.

Pe Champs-Élysées din Paris, Bordeaux, Lyon sau Marsilia, calificarea Franței în finala Cupei Mondiale-2022 a fost sărbătorită miercuri seara târziu de mii de suporteri într-o atmosferă în mare parte bună, dar și cu incidente și arestări și un accident mortal la Montpellier.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău