VIDEO | Elon Musk, un nou moment jenant cu Cybertruck-ul pe străzile din Los Angeles

  • 19 Decembrie 2019 19:35
VIDEO | Elon Musk, un nou moment jenant cu Cybertruck-ul pe străzile din Los Angeles

Elon Musk a întors multe capete sâmbătă noapte, după ce a apărut la un restaurant din Malibu, California, în celebra mașină Cybertruck. Pe lângă privirile admirative, fondatorul Tesla și SpaceX a stârnit și câteva râsete atunci când a izbit un stâlp de trafic „de înălțimea unui copilaș”, după cum s-au grăbit să comenteze americanii pe Twitter. Indicatorul semnala un viraj obligatoriu la dreapta, iar imaginile arată clar cum Musk a luat-o la stânga. Pe filmare se poate auzi un sunet destul de puternic în momentul impactului cu stâlpul, zgomot ignorat însă de șofer, care și-a continuat drumul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Miliardarul a fost zărit la unul dintre cele mai scumpe restaurante japoneze din Los Angeles, acolo unde mașina a stârnit vâlvă atât printre membrii personalului, cât și printre clienți, scrie Mediafax.

La un moment dat, chiar actorul Edward Norton a ieșit din restaurant pentru a vedea mai bine faimosul autovehicul, a relatat Gizmodo.

Noua Tesla a fost prezentată pentru prima oară în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 21 noiembrie, tot atunci când geamurile mașinii s-au spart în timpul unui test de rezistență. S-a produs mare vâlvă în jurul acelui eveniment, dar situația din acest weekend este chiar mai stânjenitoare.

Cybertruck-ul nu pare să aibă unele dotări de bază, cum ar fi oglinzi laterale sau ștergătoare, iar forma sa neobișnuită ar îngreuna vizibilitatea în unele puncte.

Un bărbat a filmat momentul în care același Cybertruck mergea pe autostradă și a postat imaginile pe Youtube. Videoclipul a stârnit comentarii despre reglementarea circulației mașinii Tesla pe drumurile publice. Se pare că testarea mașinii pe șoselele din California este permisă, deși drumul până la restaurantul japonez nu se încadrează întocmai în categoria probelor de calitate, după cum au remarcat unii oameni.

sursa: digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău